A Fenegyerek

A fenegyerek jelentése a szótár szerint:
“Féktelenül, gyakran vakmerően viselkedő, virtuskodó ember.”

A névválasztás a maga tréfás módján találó

Aki ismeri a márka kitalálóját és annak a pálinkás szakmában betöltött helyét és szerepét, az tudja, hogy ez a meghatározás nagyon rendben van. Részben azért, mert őszinteségével és határozott elképzeléseivel- és azoknak kinyilatkoztatásaival- gyakran súrolja a vakmerőség határát.

Vakmerő a szakmaiságában is, modern gondolkodású, ám bátran ötvözi a tradicionális módszereket a modern eszközök nyújtotta új lehetőségekkel. Ebből adódóan a Fenegyerekre jellemzően határozottan beazonosítható illat és ízvilágot alkotott.
Ezt a márkát, ezt a minőséget sokáig magánfőzőként mutatta meg a hozzá ellátogató barátoknak, turistáknak.

2016-ban a nemzetközi Destillata versenyen kiegyensúlyozott teljesítménnyel érte el, hogy Nemzetgyőztesként térhessen vissza Zamárdiba. Folytatta a munkát, fejlesztette a termékeit, oktatta a pálinkafőzés tudományát az érdeklődőknek.
Tette ezt elszántan, vakmerőn, féktelen, néha virtuskodón annak megfelelően, hogyan tudja a leghatékonyabban átadni tudását, megérinteni az emberek lelkét és szellemét.

Alapító tagja a Balatoni Körnek, ahol egyedüli pálinkásként megbecsült tagja a csoportnak.
Biztatásukra 2018-ban eljött a pillanat, amikor megszületett az elhatározás, hogy a Fenegyereket kereskedelmi márkává kell tenni és ki kell lépni a fogyasztók elé, megmutatni ki is az a Fenegyerek.

Ízek

Kiszerelés

Ennyi mosolyt szereztünk már

Alkohol tartalom

Partnereink

Pach Gábor

Gábor úgy gondolta, hogy azokkal az emberekkel, akikkel évek óta közösen gondolkodnak, és támogatták a nehéz pillanatokban, megalakítja a Fenegyerekek Zrt-t. A csapatban résztvevők egyéb területen szerzett tapasztalatukkal, szaktudásukkal segítik a mindennapi munkát.

Továbbra is a szakmaiság, a sokszínűség, és  a minőség jellemzi a Fenegyerek márkát.

Már az első pillanatban a régió vállalkozásai jelezték együttműködési szándékukat, és az induláskor az elsők között tudhatjuk partnereink közt a Kistücsök éttermet, a Balatonlellei Yacht Club-ot, a siófoki Mala Gardent és a   Villa Gréta cukrászdát is.

Gyümölcs Wellness Központ

Ha szeretnél személyesen is találkozni a Fenegyerekkel, látogass el Zamárdiba a Csap u.31-be! Nézd meg a mestert és vásárolj mintaboltunkban!

Érdeklődéseiket a hello@fenegyerek.com e-mail címen várjuk vagy használd az üzenetküldő űrlapot!

Magánszemélyek a rendeléseiket a www.fenegyerek.com/webshop/ oldalon tudják leadni.

Üzleti vagy leendő üzleti partnereink elérnek minket az alábbi telefonszámon, és e-mail címen: partner@fenegyerek.com

Lépj kapcsolatba velünk!